Praktijk 't Vlinderke

Praktijk 't Vlinderke

Fysiek, Mentaal en Emotioneel Welzijnongelukkig zijn is niet onze ware natuur

vreugde en geluk is onze ware aard

Meer over de tarieven kinesiologie, coaching en leerbegeleiding in Kessenich

Een Kinesiologisch consult wordt door de meeste zorgverzekeraars in Nederland geheel of gedeeltelijk vergoed. Het recht op vergoeding van het consult verschilt per zorgverzekeraar. Ik raad je dan ook aan om contact met hen op te nemen en te informeren naar je polisvoorwaarden. Ik ben aangesloten bij de RBCZ, Nibig en de Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BvK registratienr 09-01-130P). Tevens sta ik geregistreerd bij de zorgverzekeraar. De meest recente informatie over vergoeding vind je op de website www.ki-net.nl . Lees ook artikel op www.zorgwijzer.nl .

Mijn werkwijze en tarieven voor Kinesiologie en kindercoaching

De prijs voor een consult met Kinesiologie en coaching bedraagt 57.50 euro per behandeling. Liefst contant te voldoen. De helend tekenen therapie mbv Kinesiologie 57.50 euro per consult.  Een voetreflexmassage of oorkaarsbehandeling in combinatie met Kinesiologie is eveneens mogelijk tegen dezelfde prijs.


Om ervoor te zorgen dat ik voldoende tijd kan nemen om je te leren kennen en om jouw situatie grondig te bespreken, werk ik uitsluitend op afspraak. Het eerste consult, dat ongeveer 1.15 uur duurt, omvat een intakegesprek van 15 tot 20 minuten. Vervolgconsulten duren ongeveer 1 uur, hoewel dit soms korter is bij kinderen.


Voor de behandeling van kinderen jonger dan 16 jaar is toestemming nodig van beide gezaghebbende ouders, ook als ze gescheiden zijn. Dus graag bespreekbaar maken. Lukt overleggen/toestemming niet, dan gelieve zelf de andere ouder te informeren om contact op te nemen en concrete weigering kenbaar te maken.

Deze algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot behandeling die je als cliënt bent aangegaan met Praktijk ’t Vlinderke. Het aangaan van een afspraak betekent automatische aanvaarding hiervan.

Het lichaam vertelt wat goed is voor je

Mijn werkwijze en tarieven voor leercoaching

Na de aanmelding voor leerbegeleiding volgt een intakegesprek en een onderzoeksessie op basis van Kinesiologie. Dit bedraagt 57.50 euro per consult. Hierbij worden de leerproblemen besproken en werken wij samen aan een aangepaste leerbegeleiding. Data, prijs en locatie trainingen (weerbaarheidstraining en groepstafeltjesbootcamp) en bijles/studiebegeleiding op aanvraag.


De ‘Ik leer leren’ training kost 150 euro. Dit bedrag is excl het cursusboek (32.50). Er is ook een mogelijkheid om je kind individueel bepaalde onderdelen ervan te laten volgen. Dan geldt de normale prijs van 57.50 per sessie.

Neem contact op met Praktijk ’t Vlinderke Kessenich (tussen Roermond, Weert en Echt)

Voor meer informatie kun je mij gerust contacteren. Ik laat je graag weten wat de opties zijn voor jouw specifieke situatie of die van je kind.

Neem via info@praktijk-tvlinderke.com contact op voor een afspraak.