A walk in nature, to lose my mind and find my soul

Liever buiten? Wandelcoaching

Ervaar dat wandelcoaching in de natuur, je gezondheid positief kan beïnvloeden en stress reduceert.

  • stap voor stap op weg naar jezelf
  • welke eerste stappen kun je zetten om je wensen te realiseren
  • op weg naar plezier in je privé of werk bv bij een burn-out

Wandelcoaching is coaching in de natuur. De natuur brengt je in contact met je ware natuur en innerlijke wijsheid. Door in interactie te gaan met de natuur ontdek je antwoorden op jouw vragen en oplossingen voor je problemen. Alles wat je hoort, ziet, ruikt en beleeft kan bijdragen aan je proces. De natuur dient als spiegel. De elementen uit de natuur, bv een bepaalde boom of de zon die doorbreekt, kan als hulpmiddel ingezet worden.

Tijdens de wandeling gaan we mindful aan de slag: doelgericht, aandacht in het hier-en-nu, zonder te oordelen. Je word je bewust van je lichaam, wat je nu voelt, wat je ervaart, het mag er allemaal zijn. Bewegen in aandacht, leert je terug te keren naar de stilte binnenin. 

Wandelcoaching is laagdrempelig, je zit niet in een kamertje en hoeft niet iemand aan te kijken. Je ervaart de helende werking van de natuur, waardoor je een situatie makkelijker van een afstandje kunt bekijken. Juist dat geeft ruimte om samen de diepte in te gaan. Daarnaast is het gewoon een fijn gezond moment.

Contacteer Praktijk ‘t Vlinderke
Of je nu komt vanuit Nederland (gedeeltelijke vergoeding zorgverzekeraars) of vanuit België, je bent van harte welkom. Mijn werkgebied is uitgegroeid tot over de grenzen. In Nederland betreft het voornamelijk: Leudal-Maasgouw - Weert - Nederweert - Eindhoven - Echt - Roermond - Sittard - Maastricht. In België oa Kinrooi - Bree - Bocholt - Maaseik - Dilsen - Stokkem - Genk en Maasmechelen.

Mail mij op info@praktijk-tvlinderke.com