Meer over de tarieven kinesiologie, coaching en leerbegeleiding in Kessenich

Een Kinesiologisch consult wordt door de meeste zorgverzekeraars in Nederland geheel of gedeeltelijk vergoed. Het recht op vergoeding van het consult verschilt per zorgverzekeraar. Ik raad je dan ook aan om contact met hen op te nemen en te informeren naar je polisvoorwaarden. Ik ben aangesloten bij de RBCZ onder nr 306031R waar ook het tuchtrecht is geregeld, de Nibig onder nr 272838 hier is de klachtenfunctionaris en geschillencommissie geregeld en de Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BvK registratienr 09-01-130P). Tevens sta ik geregistreerd bij de zorgverzekeraar. De meest recente informatie over vergoeding vind je op de website www.ki-net.nl. Lees ook artikel op www.zorgwijzer.nl .

Kinesiologie en kindercoaching  |  mijn werkwijze en tarieven
Consultprijs individueel consult: 75.00 euro bij de 1e behandeling inclusief intake.
Daarop volgend 65.00 euro per sessie (ongeveer 1-1.15u). Liefst contant te voldoen.

Een ouderconsult (voor beide ouders samen) kost 125.00 euro samen.

Om ervoor te zorgen dat ik voldoende tijd kan nemen om je te leren kennen en om jouw situatie grondig te bespreken, werk ik uitsluitend op afspraak. Het eerste consult, dat ongeveer 1.15 uur duurt, omvat een intakegesprek van 15 tot 20 minuten. Vervolgconsulten duren ongeveer 1 uur, hoewel dit soms korter is bij kinderen.

Voor de behandeling van kinderen jonger dan 16 jaar is toestemming nodig van beide gezaghebbende ouders, ook als ze gescheiden zijn. Dus graag bespreekbaar maken. Lukt overleggen/toestemming niet, dan gelieve zelf de andere ouder te informeren om contact op te nemen en concrete weigering kenbaar te maken.

Deze algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot behandeling die je als cliënt bent aangegaan met Praktijk ’t Vlinderke. Het aangaan van een afspraak betekent automatische aanvaarding hiervan.

Leercoaching  |  mijn werkwijze en tarieven
Na de aanmelding voor leerbegeleiding volgt een intakegesprek en een onderzoeksessie op basis van Kinesiologie. Dit bedraagt bij de 1e behandeling 75.00 euro incl. intake. Hierbij worden de leerproblemen besproken en werken wij samen aan een aangepaste leerbegeleiding. Data, prijs en locatie trainingen (weerbaarheidstraining en groepstafeltjesbootcamp) en bijles/studiebegeleiding op aanvraag.

De ‘Ik leer leren’ groepstraining kost 180 euro. Dit bedrag is excl het cursusboek (32.50). Er is ook een mogelijkheid om je kind individueel bepaalde onderdelen ervan te laten volgen. Dan geldt de normale prijs van 57.50 per sessie.

Gezinscoaching aan huis of schoolbegeleiding wordt nader bepaald ivm reiskosten en tijdsduur.

Neem contact op met Praktijk ’t Vlinderke Kessenich (tussen Roermond, Weert en Echt)
Voor meer informatie kun je mij gerust contacteren. Ik laat je graag weten wat de opties zijn voor jouw specifieke situatie of die van je kind.

Mail mij op info@praktijk-tvlinderke.com