Meer over de tarieven therapie Kinesiologie, coaching en leer/werkbegeleiding, wandelcoaching in Neeritter.

Een Kinesiologie consult wordt door de meeste zorgverzekeraars in Nederland geheel of gedeeltelijk vergoed. (LVNT Vergoedingenlijst voor therapeuten 2023 vs2) Het recht op vergoeding van het consult verschilt per zorgverzekeraar. Ik raad je dan ook aan om contact met hen op te nemen en te informeren naar je polisvoorwaarden. Ik ben aangesloten bij de RBCZ onder nr 306031R waar ook het tuchtrecht is geregeld, de Nibig onder nr 272838 hier is de klachtenfunctionaris en geschillencommissie geregeld (zie https://nibig.nl) en de Beroepsvereniging LVNT registratienr 09-01-130K, zie www.lvnt.nl/klachten. Tevens sta ik geregistreerd bij de zorgverzekeraar.

 www.zorgwijzer.nl .

Kinesiologie en kindercoaching  |  mijn werkwijze en tarieven
Consultprijs individueel consult: 75.00 euro (ongeveer 1.15u). Liefst contant te voldoen. 

Alleen een Kinesiologie consult wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Een ouderconsult (voor beide ouders samen) kost 125.00 euro samen.

Om ervoor te zorgen dat ik voldoende tijd kan nemen om je te leren kennen en om jouw situatie grondig te bespreken, werk ik uitsluitend op afspraak. Het eerste consult, dat ongeveer 1.15 uur duurt, omvat een intakegesprek van 15 tot 20 minuten. Vervolgconsulten duren ongeveer 1 uur, hoewel dit soms korter is bij kinderen.

Voor de behandeling van kinderen jonger dan 16 jaar is toestemming nodig van beide gezaghebbende ouders, ook als ze gescheiden zijn. Dus graag bespreekbaar maken. Lukt overleggen/toestemming niet, dan gelieve zelf de andere ouder te informeren om contact op te nemen en concrete weigering kenbaar te maken.

Deze algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot behandeling die je als cliënt bent aangegaan met Praktijk ’t Vlinderke. Het aangaan van een afspraak betekent automatische aanvaarding hiervan.

Relatietherapie: 140 euro, gezamenlijk consult voor beide partners (1.30u)  en 75 euro per individuele sessie

Leercoaching  |  mijn werkwijze en tarieven
Na de aanmelding voor leerbegeleiding volgt een intakegesprek en een onderzoeksessie op basis van Kinesiologie. Dit bedraagt 75.00 euro incl. intake. Hierbij worden de leerproblemen besproken en werken wij samen aan een aangepaste leerbegeleiding. Data, prijs en locatie trainingen (weerbaarheidstraining en ik-leer leren training) op aanvraag. De ‘Ik leer leren’ groepstraining kost 182.50 euro. Dit bedrag is excl het cursusboek (32.50). Er is ook een mogelijkheid om je kind individueel bepaalde onderdelen ervan te laten volgen. Dan geldt de normale prijs van 75 euro per sessie.

Werkbegeleiding, begeleiding re-integratie: afhankelijk van het traject wordt dit nader bepaald.

Gezinscoaching of schoolbegeleiding aan huis: wordt nader bepaald ivm reiskosten en tijdsduur.

Wandelcoaching: 60 euro (1-1.30u)

Neem contact op met Praktijk ’t Vlinderke Neeritter (tussen Roermond, Weert en Echt)
Voor meer informatie kun je mij gerust contacteren. Ik laat je graag weten wat de opties zijn voor jouw specifieke situatie of die van je kind.

Mail mij op info@praktijk-tvlinderke.com