Over mij...

Op het moment dat ik zelf in de put zat, kwam Kinesiologie op mijn pad, wat diepe indruk op mij en mijn gezin maakte. Mijn hoop, eigen liefde, lichamelijke en geestelijke gezondheid groeide en ik kwam sterk uit het proces. Ik wilde dit graag doorgeven en besloot mijn hart te volgen en te starten met de praktijk. 

Mijn visie is dat het leven je genoeg kansen geeft zodat jij je kan ontwikkelen en groeien. Mijn missie is dan ook om mensen terug in contact te krijgen met hun lichaam, met al wat is en leren hun hart te volgen.

Je mag er zijn!

Ik heb verscheidene opleidingen gevolgd zoals o.a. HBO medische en psychosociale basiskennis, Touch for Health Practioner, Erkend Kinesiologe, kindercoach en gezinscoach. Ook worden er verschillende trainingen aangeboden zoals de training weerbaar communiceren voor pubers of ouders en de Ik leer leren training.

Of je nu komt vanuit Nederland (gedeeltelijke vergoeding zorgverzekeraars) of vanuit België, je bent van harte welkom. Mijn werkgebied is uitgegroeid tot over de grenzen. In Nederland betreft het voornamelijk: Weert-Nederweert-Leudal-Maasgouw- Echt-Roermond-Sittard-Eindhoven-Maastricht. In België oa Kinrooi-Bree-Bocholt-Maaseik-Dilsen-stokkem-Genk en Maasmechelen.

Marianne

Ervaringen

Wil je ook je ervaring delen? Vul dan het antwoordformulier in!